Matematik

isolering af potensfunktion

06. november 2016 af unicorn66 - Niveau: C-niveau

hvordan isolereman x i potensfunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2016 af mathon

                      b\cdot x^a=y

                      x^a=\frac{y}{b}

                      x=\left ( \frac{y}{b} \right )^{\frac{1}{a}}

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2016 af jantand

Sæt opgaven ind.


Skriv et svar til: isolering af potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.