Matematik

matrix

08. november 2016 af spørgsmål123x (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogle der kan hjælpe med denne, opg a) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2016 af peter lind

Lad et punkt i den nye basis være givet ved OP = x*a1+y*a2 = x*9i + y(2i+2j) =  (9x+2)i+(2y)*j.


Skriv et svar til: matrix

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.