Matematik

Stamfunktion hvor grafen går igennem punktet (9,11)

09. november 2016 af Matildepil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal finde ud af hvilken stamfunktion, som går i gennem punktet (9,11). Jeg har integreret den funktion jeg fik først, og jeg har vedhæftet det integrerede. Problemet er, at jeg nu ikke aner hvad jeg skal stille op for at finde stamfunktionen.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2016 af mathon

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2016 af mathon

                                 F_c=y=\tfrac{8}{3}x^{1{,}25}-x^3+x+c      gennem (9,11)
 

                                             11=\tfrac{8}{3}\cdot 9^{1{,}25}-9^3+9+c    hvoraf c isoleres.


Skriv et svar til: Stamfunktion hvor grafen går igennem punktet (9,11)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.