Matematik

omdejning

10. november 2016 af jes86 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. en der kan hjælpe mig med denne opgave:

Find the volume of the solid generated by revolving the region bounded by y=sqrt(x) and the lines y=2 and x=0 about the line x=4

gerne med shell eller cylinder metoden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2016 af peter lind

2π∫(sqrt(x)-4)dy


Skriv et svar til: omdejning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.