Matematik

HJÆLP, HJÆLP,HJÆLP

10. november 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

Hej! 
Jeg har stor brug for hjælp til denne opgave... 
Nogle som ved hvad jeg skal gøre???

SE FIL


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2016 af mathon

a)

\Delta EAF er ensvinklet med \DeltaBAD
hvoraf:
                             \frac{\left | AE \right |}{\left | AB \right |}=\frac{\left | AF \right |}{\left | AD \right |}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2016 af mathon

b)
           A_{EBDF}= \frac{1}{2}\cdot \left |AB \right |\cdot \left |AD \right |-\frac{1}{2}\cdot \left |AE \right |\cdot \left |AF \right |


Skriv et svar til: HJÆLP, HJÆLP,HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.