Kemi

syrebase-kemi

12. november 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som kan hjælpe med opgave b?
Skærmbillede 2016-11-12 kl. 16.58.11.png


Svar #1
12. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Håber I ser bort fra at der står:

\tiny \left ( \frac{0,0291}{0,0220} \right ) der skal stå \tiny \left ( \frac{0,0220}{0,0291} \right )
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. november 2016 af mathon

efter tilsætning af 5,0 mL 2,0 M HCl(aq)

                     pH=4{,}76+\log\left ( \frac{0{,}04299-0{,}01}{0{,}029141+0{,}01} \right )=4{,}69

                \Delta pH=4{,}69-4{,}92=-0{,}24


Svar #3
12. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Ja, lige præcis. :)
Men der er b'eren jeg skal have hjælp til.


Svar #4
12. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Hvor får du tallet 0,04299 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. november 2016 af MinaPigen (Slettet)

Det er for basens stofmængde.
Btw H3O- skyldes hurtig tastefejl. Der skulle stå H3O+.


Svar #6
12. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Mange tak skal du have #MinaPigen.


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. november 2016 af MinaPigen (Slettet)

#5

Det er for basens stofmængde.
Btw H3O- skyldes hurtig tastefejl. Der skulle stå H3O+.

Så lidt :)
Ooops, og se bort fra stofmængderne skrevet for startskoncentrationerne i skemaet.
Der skulle stå 0.42769 og 0.29142.


Svar #8
12. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Tak, jeg er med.


Skriv et svar til: syrebase-kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.