Matematik

lille spørgsmål

14. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

i tinspire

har denne opgave  

Lad nu x0=den faste værdi 1 og x=1.2. Find gennemsnitshastigheden i dette interval.                                  Lad nu x0=den faste værdi 1 og x=1.1. Find gennemsnitshastigheden i dette interval.                              Lad nu x0=den faste værdi 1 og x=1.01. Find gennemsnitshastigheden i dette interval.    

har lavet et interval for x til x0 og f(x) til f(x0) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette det samme spørgsmål to gange. Du undlader endda at medtage de manglende data, som du blev kritiseret for ikke at medtage.disse data blev derefter blev 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2016 af AMelev

og slet ikke 3 gange - du har også startet denne tråd med samme opgave. Det er spild af alles tid.


Skriv et svar til: lille spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.