Matematik

Kvadratsætninger

20. november 2016 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der vil hjælpe mig med disse opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2016 af mathon

b)
             \left (2a+x \right )^2-3a\left (a-x \right )-x^2

             \left (4a^2+4ax+x^2 \right )-\left (3a^2-3ax \right )-x^2

             4a^2+4ax+x^2 -3a^2+3ax -x^2

             a^2+7ax=a(a+7x)


Svar #2
20. november 2016 af Hamidoo1907 (Slettet)

Tak!

Hvad med opgave c?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2016 af mathon

c)
           2a\cdot \frac{7}{6a}\cdot \frac{2}{x}\; \; \; \; \; \; a,x\neq0

           \frac{2a\cdot 7\cdot 2}{6a\cdot x}

           \frac{2a\cdot 7\cdot 2}{3\left (2a \right )\cdot x}=\frac{14}{3x}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2016 af mette48 (Slettet)

HUSK LIGHEDSTEGNENE


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.