Matematik

Trigonometri - Dragen

20. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

Jeg har brug for en der kan hjælpe mig med at beregne opgaverne

a)

b) 

Selv opgaven er vedhæftet.

Det kunne være meget sødt af jer, hvis i vil sige hvordan i gør step by step


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af Capion1

Har du kigget på opgaven?
Vinkel C ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2016 af mathon

a)   
               Hvor mange grader er vinkelsummen i en trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2016 af mathon

b)
            
      For arealet T
      gælder:
                                            \frac{c^2}{2}\cdot \frac{\sin(A)\sin(B)}{\sin(C)}=T=\frac{1}{2}\cdot h_c\cdot c
      hvoraf:
                                            c\cdot \frac{\sin(A)\sin(B)}{\sin(C)}= h_c      som er dragens højde over jorden.


Svar #5
20. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

#3

180 grader. så vinkel c må jo være 85 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2016 af Studentos

Korrekt.


Svar #7
21. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

opgave: længden af snoren AC

hvilken relation skal jeg bruge, når man kender alle vinkler og en side

skal man bruge sin, cos, tan. og hvordan gør man


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. november 2016 af mathon

genlæs #4


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. januar 2017 af mathon

                                           c\cdot \frac{\sin(A)\sin(B)}{\sin(C)}= h_c

                                           c\cdot \frac{\sin(A)\sin(B)}{\sin(A+B)}= h_c

                                           (60\;m)\cdot \frac{\sin(38^\circ)\sin(57^\circ)}{\sin(38^\circ+57^\circ)}= h_c

                                           31{,}1\;m=h_c


Skriv et svar til: Trigonometri - Dragen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.