Matematik

Fremskrivningsfaktore

21. november 2016 af DrenardI (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogen der kan forklare mig hvordan den her skal forståes og hvordan jeg gør?
Vedhæftet fil: IMG_9253.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2016 af PeterValberg

Der er tale om en eksponentiel sammenhæng, hvortil modellen er:

y=b\cdot a^x

a er fremskrivningsfaktoren, ....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

For f(x) = b · ax kaldes a for fremskrivningsfaktoren. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Bare aflæs den ud fra formlen. y = b*ax

a er fremskrivningsfaktor og b er begyndelsesværdien for f=0


Skriv et svar til: Fremskrivningsfaktore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.