Matematik

binomialfordeling?

26. november 2016 af Lauramattesen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej er der nogen der kan fortælle mig om hvilken fordeling det her er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2016 af peter lind

Det er en binomialfordeling som du selv foreslår


Svar #2
26. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

Skal jeg således beregne:
p(x>0.5)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2016 af peter lind

nej. Du skal beregne P(X ≥ 0,6)


Svar #4
26. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

Ok jeg bruger binomialdistribution i mit hjælpeværktøj. Hvor p=0.6, n=100 og k=60? er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2016 af AMelev

#0 Hvad angiver den stokastiske variabel X?
Hvad er din nulhypotese?

#3 Hvorfor X ≥ 0.6?


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2016 af peter lind

Det var en tanketorsk af mig på grund af de 0,5 det rigtige er 60


Skriv et svar til: binomialfordeling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.