Matematik

defintionsmængde og værdimængden

27. november 2016 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er definitionsmængden og værdimængden for:

|x|<2 

og 

|x-3|=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af peter lind

Der er ingen definitionsmængde eller værdimængde involveret i de udtryk. For b≥0 gælder

|f(x)|< b <=> -b <f(x)<b

|f(x)| = b <=> f(x)=-b∨f(x) =b


Svar #2
27. november 2016 af Sneharusha (Slettet)

Mange tak. Ved du hvad værdimængden er til:
f(x)=\frac{x}{\sqrt{2-x}}

og

g(x)=\frac{1}{1-\sqrt{x-2}}


Svar #3
28. november 2016 af Sneharusha (Slettet)

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2016 af peter lind

Prøv at lave en graf over funktionen. Det giver overblik


Skriv et svar til: defintionsmængde og værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.