Matematik

Monotoniforhold hjælp!

28. november 2016 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave 1 og 2?

Vedhæftet fil: 2b_Aflevering 3.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2016 af mathon

Opskriv en formel for rumfanget.


Svar #2
28. november 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

Ja men kan du skrive det? :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2016 af mathon

Rumfanget af en kasse
                                             V=h\cdot x^2

                                              h\cdot x=\frac{125}{x}                   


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2016 af mathon

Opskriv en formel for overfladen af kassen (summen af seks sideflader).


Svar #5
28. november 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

tak er det svaret på opgaven? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2016 af mathon

Overfladearealet er:
                                    O=2x^2+4hx     som ved indsættelse af ovenstående ud tryk for hx
giver:
                                     O(x)=2x^ 2+4\cdot \frac{125}{x}\; \; \; \; \; \; \;x>0

                                     O(x)=2x^ 2+ \frac{500}{x}\; \; \; \; \; \; \;x>0


Svar #7
30. november 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Monotoniforhold hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.