Projektopgaven (9. kl.)

Projektopgave produkt?

28. november 2016 af Aske0502 (Slettet)

Hej allesammen. vi har projektopgave i denne uge. Jeg har underemnet identitet, om hvad vores identitet er, og om vores omgivelser sætter rammer for vores identitet. Jeg er tømt for ideer plz hjælp.


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. november 2016 af Larsdk4 (Slettet)

Prøv og tænk på hvilken betydning vores identitet har. Når vi er online på de forskellige medier,

Eksempelvis facebook, twitter og youtube har vi fået helt nye måder at dyrke vores selvbillede. Vi iscenesætter og promoverer konstant os selv for omverdenen. Vi kan vise, at vi har 500 venner, kender til den nyeste trend indenfor mode og allerede har set den seneste blockbuster. 

altså et fagligt udtryk for Individualisering- betyder -> Proces, hvor man frigøres fra kollektive identiteter og i højere grad tvinges til at skabe sit eget liv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2016 af JackieK (Slettet)

Dette er nogle svære begreber, men gode, når man snakker om identitet.

Erving Goffmann's teorier: 

Frontstage: det man viser udad til; hvad omverdenen ser / backstage; det du viser til alle dine nærmeste familie/venner  / middle region; ny mulighed skabt med sociale medier. du kan dele dit privatliv, men samtidig have din frontstage-attitude på. 

Impression management: du styrer hvordan omverdenen skal se dig, ved at udpege hvilke billeder, mv. du deler på sociale medier. 


Skriv et svar til: Projektopgave produkt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.