Matematik

Hjælp til opg

29. november 2016 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2016 af mathon

b)
          Maksimalt areal
          kræver:
                                        A{\, }'(x)=-(x^3+1)+(2-x)3x^2=0

                                                           -x^3-1+6x^2-3x^3=0

                                                           4x^3-6x^2+1=0

                                                         


Skriv et svar til: Hjælp til opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.