Matematik

Sandsynlighedsregning - betinget sandsynlighed

30. november 2016 af KaspermedK - Niveau: A-niveau

Hej hjælpere. En der er god til statistik, som vil hjælpe mig med opgaven nedenfor? Det kan godt være den virker simpel, men jeg er ikke så god til at plukke informationerne ud af opgaven samt vide hvilken formel jeg skal bruge. 

Mvh

Kasper

PS: Kom til at vælge A-niveau, det er uni niveau.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2016 af peter lind

Kastene er stokastisk uafhængige så P(krone)*P(plat)

Med mønt A giver det ½*½ = 1/4

Med mønt B giver det 2/3*1/3 = 2/9

Med sandsynlighed ½ for hver mønt giver de ½*1/4+½*2/9


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2016 af peter lind

2.3 brug Bayes sætning: P(B|A) = P(A|B)*P(B)/P(A)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning - betinget sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.