Matematik

hjælp!!!!!!

06. december 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: C-niveau

se bilag


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2016 af FMK

isoler først x i ligning 1: x=2-y
før så resultatet ind i ligning 2: 3*(2-y)+y = 14 --> y=-4 
før så y ind i ligning 1: x=2-(-4) = 6


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2016 af AMelev

Alternativ I: Træk øverste ligning fra nederste, isoler x i det resultat, du får, indsæt denne x-værdi i øverste ligning og løs den mht. y.

Alternativ II: Isoler y i hver af ligningerne, tegn linjerne og bestem skæringspunktet


Svar #3
06. december 2016 af sara588k (Slettet)

hvad betyder --> ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2016 af AMelev

Det er ("en snydeudgave af") ⇔, hviket læses ensbetydende med, og det betyder, at hvis det på den ene side er sandt, så er det på den anden side også.


Skriv et svar til: hjælp!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.