Matematik

hjælp!!!!!!

06. december 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: C-niveau

se bilag


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2016 af AMelev

Hvad er det, du gerne vil have hjælp til?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2016 af StoreNord

30x + 4y  =284

25x + 2y = 222                  to ligninger med to ubekendte. Gang den nederste med 2 og træk den fra den øverste.


Svar #3
08. december 2016 af sara588k (Slettet)

kan du forklare lidt mere


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2016 af AMelev

Hvis du ganger nederste med 2 på begge sider, som foreslået i #2, hvad står der så?
..... = .....

Hvis du så trækker den øverste ligning fra den nederste (venstre side 2 - venstre side 1 og højre side 2 - højre side 1), hvad står der så? .... = .....
Nu er der kun x tilbage som ubekendt, og den ligning løserdu så.

Når x er bestemt, sætter du den ind i en af de to ligninger og løser den mht. y.


Skriv et svar til: hjælp!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.