Matematik

Funktionen f er givet ved:

07. december 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved


f(x) = x3-(3/2)*x2-6*x+2. 


Bestem f '(x).
Løs ligningen f '(x) = 0.
Tegn en monotonilinje for funktionen.
Bestem monotoniforholdene for funktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af peter lind

Brug at (xn)' = n*xn-1

Løs dernæst ligningen f'(x) = 0


Svar #2
08. december 2016 af kitsimos (Slettet)

Endelig færdig.

Jeg har fået det til y = 3x-1.75.


Skriv et svar til: Funktionen f er givet ved:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.