Matematik

Ligning

07. december 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man ligningen ud: 6x-2y-2= 0 ?

://


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af peter lind

Hvad skal du have regnet ud ?  Tip: Du kan dividere ligningen med 2


Svar #2
07. december 2016 af youcandoit (Slettet)

jeg skal finde to ligninger med to ubekendte


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2016 af peter lind

Det lyder mærkeligt. Skal du ikke snarere løse to ligninger med to ubekendte ? Hvis det er tilfælde så kom med begge ligninger


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2016 af FMK

Der mangler information...


Svar #5
07. december 2016 af youcandoit (Slettet)

Ja ups : 6-2y-2=0 2x+y=9


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2016 af Studentos

Vil anbefale dig at bruge "Lige store koefficienters metode" her.


Svar #7
07. december 2016 af youcandoit (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.