Matematik

hjælp!!

08. december 2016 af dann2432 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

29. Oprindelig pris: 250 kr.

Rabat: 20%

Ny pris: ?

30. Oprindelig pris: 7325 kr.

Rabat: ? (opgives i %)

Ny pris: 5127,50 kr.

31. Oprindelig pris: ?

Rabat: 15%

Ny pris: 3825 kr.

32. En cykel til 6000 kr. sættes

først 10% ned i pris. Senere

sættes den yderligere 20%

ned. Hvad ender cyklen

med at koste?

33. Hvor stor en samlet rabat

(opgives i %) er der givet i

forhold til den oprindelige

pris?

Hvor stort er det samlede

beløb, når...

34. 30% af beløbet = 5523 kr.?

35. 95% af beløbet = 42,75 kr.?

36. 6% af beløbet = 37980 kr.?


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.