Matematik

bestem f ́(x), når f(x)=x^3 +e^x

12. december 2016 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmer man bestem f ´(x), når f(x)=x^3 +e^x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2016 af mathon

                            f(x)=x^3+e^x

                            f{\, }'(x)=3x^2+e^x


Svar #2
12. december 2016 af Kamp1234 (Slettet)

Hvad skriver man i sin konklusion?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2016 af FMK

Normalt skal du ikke skrive nogen konklusion. f'(x) er jo konklusionen. Men hvis du skal skrive noget:
At du har brugt differention af hvert led for sig, da der står + imellem. x3 er blevet differentieret ved at trække eksponenten ned foran x og trække 1 fra eksponenten. ex differentieret giver sig selv.


Skriv et svar til: bestem f ́(x), når f(x)=x^3 +e^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.