Kemi

w/w

13. december 2016 af Jenskristiann (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan finde ud af denne opgave?

Vedhæftet fil: Studieportalen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2016 af mathon

                c_s=\frac{0{,}03808}{0{,}005}\cdot (0{,}100\; M)=0{,}7616\; M

                p=c_s\cdot \frac{M}{\varrho }\cdot 10^2

                p=\left (0{,}7616\; M \right )\cdot \frac{\left (60{,}05\; \frac{g}{mol} \right )}{\left (1010\; \frac{g}{L} \right ) }\cdot 10^2=4{,}53


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. december 2016 af Soeffi

#2

Vedhæftet fil:1727181.png

Skriv et svar til: w/w

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.