Matematik

Integralregning

13. december 2016 af Bianca2009 - Niveau: B-niveau

Min hukommelse er gået helt lost, jeg vil derfor meget gerne be om hjælp!

En funktion f er bestem ved

f(x)=6x2-2x

bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(1,10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af mathon

         F(x)=y=2x^3-x^2+k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.