Matematik

Integralregning

13. december 2016 af vSilleBieber (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogle kan hjælpe med denne opgave. 

Se vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2016 af mathon

Beregn først parablens nulpunkter. Disse punkters førstekoordinater er integralgrænserne.

Dernæst
                     \int_{a}^{b}\left (-3x^2+6x+9 \right )\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2016 af peter lind

Find skæringen med x -aksen. de to løsninger kalder jeg a og b, Areal = ∫abf(x) dx


Svar #4
13. december 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Hvordan finder jeg dem? :S
- Sorry, men har virkelig ikke styr på det her..


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2016 af mathon

Nulpunkterne skal opfylde:

                                                    -3x^2+6x+9=0

                                                    x^2-2x-3=0


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.