Matematik

lineær funktioner

13. december 2016 af vanessalarsen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der er givet en forskrift y=4/3*13/3

Hvor meget øges y-værdien når x-værdien øges med 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af mathon

                y = 4/3*13/3  ???


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2016 af mathon

   …for
                 y=ax+b

                 \Delta y=a\cdot \Delta x        


Skriv et svar til: lineær funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.