Matematik

Nulpunkter

15. december 2016 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er nulpunkterne i den her? 
6x^2 - 8x


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2016 af peter lind

sæt 2x ud foran en parentes og brug 0 reglen. Hvis et produkt er 0 er mindst en af faktorene 0

Alternativ men mere besværlig kan du bruge formlen for løsning af en 2. gradsligning. Den står i din bog og formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2016 af mathon

            6x^2-8x=0

            6x\cdot x-6x\cdot \tfrac{4}{3}=0

            6x\left ( x-\tfrac{4}{3} \right )=0


Skriv et svar til: Nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.