Matematik

Nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre?

20. december 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Bestem  forskriften for stamfunktionen til funktionen:

f(x)=\frac{a}{x}+b

Hvor a> 0 \wedge b> 0\wedge x> 0 , når det oplyses at grafen for stamfunktionen går gennem punktet (1,b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2016 af peter lind

∫f(x)dx = a*ln(x) +bx+konstant  konstanten skal du så finde af f(1)=b


Skriv et svar til: Nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.