Matematik

Tredjegradspolynomium

01. januar 2017 af Rune1244 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Er der en, der kan hjælpe mig med vedhæftet opgave. 

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2017 af AskTheAfghan

Hint: Monotoniforholdende.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2017 af AskTheAfghan

Hint: Monotoniforholdende.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2017 af StoreNord

Du skal differentiere f(x) for at undersøge, hvor funktionen har maximum. Hvis der er to, må det jo være C.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. januar 2017 af mathon

                               f{\, }'(x)=3x^2-27=3(x^2-3^2)=3(x+3)(x-3)

      fortegnsvariation
      for f{\, }'(x)\! \! :           +           0         -          0         +
                         __________-3__________3_________
                                       lok max            lok min
      monotoni       voksende        aftagende     voksende
      for f(x)\! \! :
                              

                      


Skriv et svar til: Tredjegradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.