Kemi

isolering

02. januar 2017 af pigen001 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

ligemeget, jeg fandt ud af det selv :D

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Svar #1
02. januar 2017 af pigen001 (Slettet)

hov, kom til at vedhæfte forkert.
?Det er den her ligning hvor v2 skal isoleres :)

Vedhæftet fil:rigt.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. januar 2017 af mathon

                 V_2=\frac{p_1\cdot V_1}{T_1}\cdot \frac{T_2}{p_2}=\left (\frac{p_1}{p_2}\cdot \frac{T_2}{T_1} \right )\cdot V_1


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.