Matematik

Hvilken er stærkest

02. januar 2017 af Studiehjælpt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I det her regnestyk burde man så dividere først eller minuse

45-5/2-15


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2017 af PeterValberg

Mener du?

45-\frac52-15

i så fald kan du lave det hele om til brøker:

45-\frac52-15=\frac{90}{2}-\frac52-\frac{30}{2}=\frac{90-5-30}{2}=\frac{55}{2}=27\tfrac12

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. januar 2017 af Studiehjælpt (Slettet)

#1

Mener du?

45-\frac52-15

i så fald kan du lave det hele om til brøker:

45-\frac52-15=\frac{90}{2}-\frac52-\frac{30}{2}=\frac{90-5-30}{2}=\frac{55}{2}=27\tfrac12

Det var ikke ment med bræker, men tak aligevel. Opgaven handler om at se hvilken af  regneopskifterne er forkerte. Regneudskriften ser sådan her ud (n+10)*3 -n/2 -15?. Hvis mine beregninger er rigtige så burde den være forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2017 af PeterValberg

Måske du lige skulle give os hele opgaveteksten :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvilken er stærkest

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.