Matematik

Lokale ekstrema

05. januar 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Hvordan aflæser man lokalt ekstrema på en graf?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2017 af StoreNord

Et extremum er dèr, hvor grafen grafen har et lokalt maximum eller minimum.

Grafen A havde et minimum i x=2.   Minimet var y=-1


Svar #2
05. januar 2017 af Margna (Slettet)

hvor kan du aflæse maksimum og minimum?


Svar #3
05. januar 2017 af Margna (Slettet)

er det på x-aksen ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2017 af StoreNord

Grafen A havde et minimum i x=2 henad i x-retningen.   Minimet var  -y=1  opad henad i y-aksens retning.


Svar #5
05. januar 2017 af Margna (Slettet)

Hvordan kan du aflæse den er to og en? 


Svar #6
05. januar 2017 af Margna (Slettet)

2* og 1*


Skriv et svar til: Lokale ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.