Matematik

Trigonometriske Funktioner

08. januar 2017 af Limitlesss (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har problemer med opgave 2), hvor jeg skal finde, hvilken dag solen er højest op over horisonten. 
Hvordan gør jeg det?

Jeg har fået opgave 1) til hhv. 12,89° ved d. 12. februar og 13,43° ved d. 18. maj
(Dette har jeg gjort ved at definere funktionen og solve x osv.)

Jeg har vedhæftet opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2017 af peter lind

sinusfunktionen har sin største værdi 1 når indmaden er π/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2017 af mathon

1.
         23{,}45\cdot 1+34=57{,}45


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2017 af mathon

2.
        \frac{2\pi }{365}\cdot x-1{,}41=\frac{\pi }{2}

        x=\frac{\left (\frac{\pi }{2}+1{,}41 \right )\cdot 365}{2\pi }=173({,}159)


Skriv et svar til: Trigonometriske Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.