Matematik

Parameterfremstilling

08. januar 2017 af preunipostgym (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje har ligningen I: 4*x-5*y-10 = 0 

Hvordan beregner man linjens skæringspunkter med koordinatsystemets akser

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2017 af peter lind

Hvad har det med parameterfremstilling at gøre?

Skæring med x aksen sker når y=0, skæring med y aksen når x=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2017 af mathon

Linjen på akseskæringsform:

                                                    \frac{x}{2{,}5}+\frac{y}{-2}=1


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.