Matematik

Isolér x-værdi

08. januar 2017 af CaecilieJensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isolerer jeg x i dette stykke?

89,79= 102,259 * (0,999878)x

Er det:

89,79= 102,259 * (0,999878)x

x√89,79= 102,259 * 0,999878

x√89,79 =  102,3

Men hvad skal jeg gøre herfra?

Tak for hjælpen på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2017 af mathon

             89,79 = 102,259 * (0,999878)x

                \frac{89{,}79}{102{,}259}=0{,}999878^x

              \log\left (\frac{89{,}79}{102{,}259} \right )=\log(0{,}999878)\cdot x

              \frac{\log\left (\frac{89{,}79}{102{,}259} \right )}{\log(0{,}999878)}= x


Skriv et svar til: Isolér x-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.