Matematik

UDREGNINGEN RIGTIG

16. januar 2017 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

Se vedhæftede fil om jeg har regnet det rigtigt ud

ellers vær så venlig og rette dem for mig

hjælp

Vedhæftet fil: matematik opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2017 af mathon

            \frac{5t+3s}{3}-\frac{4(3s+2t)}{4\cdot 3}=\frac{5t+3s}{3}-\frac{3s+2t}{ 3}=\frac{5t-2t+3s-3s}{3}=\frac{3t}{3}=t


Skriv et svar til: UDREGNINGEN RIGTIG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.