Matematik

Hjælp til formel, enheder, omregning

16. januar 2017 af Bjarne1970 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg står med den her problemstilling, formel, data mm er i vedhæftede word. Håber i kan hjælpe, Mvh Bjarne


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2017 af SuneChr

* Hvis F er uden benævnelse og mprøve er i gram, har vi:

\frac{\frac{\mu g}{ml}\cdot ml}{\frac{ml}{l}\cdot g}=\frac{\mu g\cdot l}{mg\cdot g}=\frac{10^{3}\mu g}{g}=\frac{10^{2}\cdot 10^{3}\cdot 10^{-3}mg}{10^{2}g}=100\cdot \frac{mg}{100g}
Man dividerer således den oprindelige brøk med 100 for at ende med ovenstående benævnelse
under forudsætning af, at * er rigtig.
Rettelse:  I det 2. udtryk fra venstre skal der stå ml i nævneren og ikke mg.


Svar #2
16. januar 2017 af Bjarne1970 (Slettet)

Hej ja F er "uden enhed" det er fortyndingsfaktor og m er mprøve i g

Hvordan passer det jeg har stillet op i vedhæftede så?

Mvh Bjarne


Skriv et svar til: Hjælp til formel, enheder, omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.