Matematik

Eksponentielfunktion

17. januar 2017 af anonym005 - Niveau: C-niveau

Skolernes udgifter til ombygning  er i perioden 2005-2009 vokset med 19,6% pr. år. Udgifterne kostede 2 mia. kr. Der skal opstilles en model der viser udvinklingen af udgifterne, hvorfor gøre jeg det

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2017 af Studentos

Eksponentiel funktion: 

f(x)=b*a^x

b=2_m_i_a kr.                a=1+(0.196)=1.196            

b er begyndelsesværdien

a er fremskrivningsfaktoren

x er antallet af terminer (dette tilfælde år)  


Svar #2
17. januar 2017 af anonym005

Okay, var lidt usikker på, hvordan jeg skulle skrive det op, tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Eksponentielfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.