Matematik

Definitionsmængde og værdimængde

25. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg dm og vm af denne funktion f(x) = 0,25 - 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2017 af janhaa

f = 0,25x - 2

domain: \mathbb{R}

range: \mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2017 af LeonhardEuler

Det er tydeligt en konstant funktion, hvorfor

Vm(f) = {-1,75}

Skriv et svar til: Definitionsmængde og værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.