Matematik

Propotionalitet

28. januar 2017 af Idja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til opgaven, som er vedhæftet. På forhånd tak

Vedhæftet fil: 1.2.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. januar 2017 af OliverHviid

Find først proportionalitetsfaktoren: k=y/x og udnyt at y=prisen og x=højden


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2017 af mathon

1.
                                        \frac{y}{x}=k

                                        \frac{3450}{50}=k=69

                                        y=69x


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. januar 2017 af mathon

2.
                                        y=69x+2710


Svar #5
28. januar 2017 af Idja (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Propotionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.