Matematik

Find A og B eksponentiel funktion

28. januar 2017 af Sumsar3320 - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan løser jeg denne opgave?

Om en eksponentiel funktion f(x) gælder, at

T½ = 10 og f(3)=5.

Bestem forskriften for f(x)

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2017 af mathon

                        b=\frac{5}{a^3}

                        a=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{10}}

               


Svar #2
28. januar 2017 af Sumsar3320

Vil du uddybe det lidt. Forstår det ikke helt :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2017 af jantand

f(x) = a*ebx   er den formel du skal bruge. 

du skal sætte det ind du ved , så finder du a og b


Skriv et svar til: Find A og B eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.