Matematik

Trekantsregning

28. januar 2017 af sommer121 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen som kan hjælpe mig med at løse opgave 4?

Tak på forhånd :))


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2017 af fosfor (Slettet)

Start med at finde D ud fra hvad du ved om trekant ABD

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2017 af mathon

          \angle D=\cos^{-1}\left ( \frac{0{,}30^2+2{,}69^2-2{,}50^2}{2\cdot 0{,}30\cdot 2{,}69} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2017 af mathon

b)

               \cos^2( D)=\left ( \frac{0{,}30^2+2{,}69^2-2{,}50^2}{2\cdot 0{,}30\cdot 2{,}69} \right ) ^2


Højden 

               \left | BH \right |=\left | BD \right |\cdot \sin(D)=\left | BD \right |\cdot \sqrt{1-\cos^2(D)}         


Skriv et svar til: Trekantsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.