Matematik

Aflæsning af monotoniintervaller

29. januar 2017 af linimuzz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Er der nogen som kan hjælpe med at aflæse monotoniintervallerne i vedlagt opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2017 af mathon

Aflæste monotoniintervaller:
                                                  \left [ -\infty;-1 \right ]          \left [ -1;2 \right ]          \left [ 2;\infty \right ]


Svar #3
29. januar 2017 af linimuzz (Slettet)

Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Aflæsning af monotoniintervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.