Matematik

Funktioer

31. januar 2017 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan regne det her ud for miiiig ? se bilag!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2017 af nejvelda

@sofialarson1

Har du prøvet selv først? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2017 af mathon

           f{\, }'(x)=-10x+10=-10(x-1)

monotoniintervalgrænse(r)
kræver
           f{\, }'(x)=-10(x-1)=0
            dvs          x=1.

monotoniintervallerne bestem af fortegnsvariationen for f{\, }'(x).

fortegnsvariation
for f{\, }'(x)\! \! :           +          0           -
                 ___________1 ___________
monotoni                  glob. max
for f(x)\! \! :    voksende          aftagende

                          


Skriv et svar til: Funktioer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.