Kemi

Mg/l - Mol/l

08. februar 2017 af vSilleBieber (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omregner jeg 100 mg/l til mol/l?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2017 af mathon

         \frac{\frac{0{,}1\; g}{M}}{L}=\frac{\frac{0{,}1\; g}{\left \{ \left. M \right \} \right.\; \tfrac{g}{mol}}}{L}=\frac{0{,}1}{\left \{ \left. M \right \} \right.\; }\tfrac{mol}{L}    


Skriv et svar til: Mg/l - Mol/l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.