Fysik

finding velocity and displacement

09. februar 2017 af javad1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, håber der er en der kan hjælpe mig med denne opgave:

Se vedhæftet fil.

Takker på forhånd

Vedhæftet fil: dsfsd.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2017 af peter lind

Integrer a(t) resultatet giver v(t) Integrationskonstanten bestemmes af v0 = 3m/s

Dernæst integrer v(t) resultatet giver s(t)


Svar #3
09. februar 2017 af javad1 (Slettet)

Er det denne formula jeg skal bruge for at integrer a(t):
v(t)=v0+ integral 0t a(t)dt ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. februar 2017 af mathon

#3

              v(t)=\int a(t)\, \mathrm{d}t=\int \left ( 4t-30 \right )\, \mathrm{d}t=2t^2-30t+v_0=2t^2-30t+\left ( 3\; \tfrac{m}{s} \right )

              \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! s(t)=\int \left ( 2t^2-30t+\left ( 3\; \tfrac{m}{s} \right ) \right )\, \mathrm{d}t=\tfrac{2}{3}t^3-15t^2+\left ( 3\; \tfrac{m}{s} \cdot t\right )+s_0=\tfrac{2}{3}t^3-15t^2+\left ( 3\; \tfrac{m}{s} \cdot t\right )-\left (5\; m \right )


Skriv et svar til: finding velocity and displacement

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.