Matematik

Problemregning med regneforskrifter

13. februar 2017 af Stjerneskud2016 - Niveau: 9. klasse

Jeg fik en opgave i problemregning som lyder "Kursen på en fremmed valuta er 200, vis sammenhængen mellem den fremmede valuta og danske kriner med regneforskrift og graf. Svaret er f(x)=200x/100=2x." Jeg forstå godt at regneforskriften bliver f(x)=2x, men hvilken formel er der brugt, til at finde svaret (f(x)=200x/100=2x)?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. februar 2017 af peter lind

Der bruges difinitionen på kurs. Kursen for en fremmedvaluta er defineret ved at det er hvad du får for 100 Kroner sammen med at prisen er proportional med hvad du vil købe.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2017 af StoreNord

US dollar
USD
699               er hvad 100 udenlandske   .......    koster i danske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2017 af SuneChr

.SP 1402170427.PNG

Vedhæftet fil:SP 1402170427.PNG

Skriv et svar til: Problemregning med regneforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.