Matematik

Monotoniforhold hjælp

14. februar 2017 af musen240 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal denne er opgaves løses?(er helt lost)

Håber der er nogen som kan hjælp.

En funktion f opfylder følgende: Dm( f ) = R, f er differentiabel og monotonilinjen ser således ud:

x                1               2                3

---------------+------------+-------------+-----------------> 

f'(x)       +   0      -       0       -        0      +     

Angiv monotoniforholdene for ??. Skitser en af de mange muligheder, der er for grafen for ??. Vær opmærksom på hvad der sker omkring ?? = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2017 af mathon

…vandret vendetangent i x = 2.


Svar #2
14. februar 2017 af musen240 (Slettet)

Det forstår jeg ikke lige 


Skriv et svar til: Monotoniforhold hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.