Matematik

punktmængden

15. februar 2017 af Geogra (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken figur får man af denne punktmængde? og hvordan regner man dette ud? (se vedhæftet fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2017 af PeterValberg

En cirkel

Se eventuelt video nr. 30 og 31 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2017 af mathon

\left \{ \left. (x,y) \mid x^2+y^2+x-\tfrac{2}{3}y+\tfrac{1}{36}\right \} \right.=\left \{ \left. (x,y) \mid \left (x+\tfrac{1}{2} \right )^2+\left (y-\tfrac{1}{3} \right )^2=\left ( \tfrac{\sqrt{3}}{3} \right )^2\right \} \right.

til sammenligning med cirklen                              \left \{ \left. (x,y) \mid \left (x-a \right )^2+\left (y-b \right )^2=r^2\right \} \right.
                                                                                       centrum (a,b) og radius r


Skriv et svar til: punktmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.