Matematik

Handel

16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

500 g tomater koster 7,95 kr. Hvor meget koster....

A. 125 g. ? kr.

B. 4,3 Kg. ? kr.

C. 0,6 kg ? kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon

A.
              \frac{7{,}95\; kr}{500\; g}=\frac{\frac{7{,}95\; kr}{4}}{\frac{500\; g}{4}}=\frac{1{,}99\; kr}{125\; g}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2017 af mathon

B.
              \frac{7{,}95\; kr}{500\; g}=\frac{(7{,}95\; kr)\cdot 8{,}6}{(500\; g)\cdot 8{,}6}=\frac{68{,}37\; kr}{4{,}3\; kg}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2017 af mathon

C.
              \frac{7{,}95\; kr}{0{,}5\; kg}=\frac{(7{,}95\; kr)\cdot 1{,}2}{(0{,}5\; kg)\cdot 1{,}2}=\frac{9{,}54\; kr}{0{,}6\; kg}


Skriv et svar til: Handel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.